Huolettaako ylipaino? Haluatko muuttaa terveystottumuksiasi?

Huolettaako ylipaino?

Tuliko Diabetesriskipisteitä liikaa?

Haluatko muuttaa terveystottumuksiasi?

Kemin terveyspalveluissa alkaa matalan kynnyksen elämäntapaohjausryhmä keväällä 2015. Ryhmä on tarkoitettu työikäisille henkilöille, joilla diabetesriskipisteitä on 12 tai enemmän (alle 45 vuotiaat) tai 15 tai enemmän (yli 45 vuotiaat), eikä ole vielä sairastunut diabetekseen.

Ryhmän osanottajamäärä on rajattu 10 henkilöön. Ryhmä tapaa vuoden aikana 8 kertaa. Tapaamiset ovat torstai-iltapäivinä klo 14.00-16.00. Ryhmätapaamiset ovat voimauttavia ja toiminnallisia toimisto-oloissa, eli lenkille tai kuntosalille ei lähdetä.

Ikihyvä-elintapaohjauksen tavoitteina ovat: ruoka- ja liikuntatottumusten muutokset pienin askelin. Ryhmä tarjoaa tukea ja keinoja elintapamuutoksen toteuttamiseen. Tapaamisten välillä tehdään motivoivia harjoituksia työkirjoista ja omaa toimintaa arvioiden.

Jos kiinnostuit, niin lisätietoja saat ryhmän vetäjältä terveydenhoitaja Anita Seppäseltä, jolle voi suoraan ilmoittautua. Puhelin arkisin kello 11-12: 016 259 788 tai sähköposti anita.seppanen@kemi.fi

Ikihyva_Elamantapaohjausryhma.pdf

Posted in Sosiaali- ja terveyspalvelut, Yleinen.