Valtameriristeilijä Artania saapuu Kemiin

Maanantaina 22.6. Kemiin saapuu kesän ensimmäinen valtameriristeilijä. Saksalaisen Phoenix-varustamon M/S Artania on yksi suurimmista Kemissä vierailleista aluksista – sille mahtuu yli 1100 matkustajaa. Alus on 230 metriä pitkä ja 31 metriä leveä. Vertailun vuoksi kemiläisen Jäänmurtaja Sampon mitat: pituus 75 metriä, leveys 17 metriä.
M/S Artania saapuu Kemin Ajoksen satamaan maanantaina 22.6. klo 8:00 ja jatkaa matkaansa klo 18:00. Risteilymatkailijat voivat halutessaan osallistua erilaisille retkille alueella, vierailla Rovaniemellä tai tutustua omatoimisesti Kemin keskustaan.Aluksen matkustajat pääsevät liikkumaan Ajoksen ja kaupungin keskustan välillä nonstop-busseilla, ja vierailemaan keskustan kohteissa ja liikkeissä. Sisäsataman Meritorilla, Jalokivigallerian edustalla on paikallisia myyjiä myymässä tuotteitaan. Myyntipaikkoja voi varata Kemin Matkailusta sales@visitkemi.fi tai p. 016 258 878.
M/S Artanian lisäksi Kemissä vierailee kuluvan kesän aikana kaksi valtameriristeilijää. Kesä-heinäkuun vaihteessa Kemiin tulevat M/S Amadea (runsaat 540 matkustajapaikkaa) ja M/S Saga Pearl II (runsaat 440 matkustajapaikkaa).
Lisätietoaja kuvia M/S Artaniasta (saksan kielellä):
Lisätietoa:
Kemin Matkailu Oy, 016 258 878, sales@visitkemi.fi
Posted in Yleinen.