Taiteiden yö ja harrastemessut lauantaina 26.9.

Kemiläisten superlauantaita vietetään 26.9.2015, kun harrastemessut avaavat ovensa ensimmäistä kertaa Kemissä yhdessä Taiteiden Yö -tapahtuman kanssa. Tapahtumiin on ilmainen sisäänpääsy.

Harrastemessut toteutetaan yhteistyössä Kemin kaupungin, Kemitiimin ja muiden toimijoiden kanssa. Messuilla on mukana yli 30 liikunnan ja kulttuurin edustajaa. Messuilta löytyy varmasti jokaiselle jokin harrastus! Klo 13.00-14.00 kulttuurikeskuksen isossa auditoriossa järjestetään yleisöpaneeli. Osallistu paneeliin ja tule tenttaamaan panelisteja, kuinka he turvaisivat monipuolisen harrastustoiminnan tulevaisuudessa. Panelisteille voi toimittaa kysymyksiä myös etukäteen lähettämällä ne messukoordinaattorille osoitteeseen marja.kynsijarvi@kemi.fi.

Taiteiden Yössä on luvassa jälleen monipuolisia kulttuurielämyksiä klo 10.00-21.00. Kulttuurikeskus tarjoaa mm. musiikkia, teatteria ja kirjallisuutta. Nuorille ja lapsille on omat tapahtumansa Sauvo-talossa ja uimahallissa vesidisco. Lisäksi kemiläiset taiteilijat esittelevät toimintaansa omissa galleriatiloissaan. Illan livemusiikista vastaa Cafe Bar Ankkuri ja Ravintola Chillout.

Superlauantain aktiviteeteista lisätietoa:
FB: Taiteiden yö
FB: Harrastemessut
Sähköinen ohjelmalehtinen
Tulostettava aikataulu

Tervetuloa laajalla rintamalla superlauantaihin!

Posted in Yleinen.