Huolettaako ylipaino ? Haluatko muuttaa terveystottumuksiasi ?

Huolettaako ylipaino?

Tuliko Diabetesriskipisteitä liikaa?

Haluatko muuttaa terveystottumuksiasi?

Kemin terveyspalveluissa alkaa matalan kynnyksen elintapaohjausryhmä helmikuussa 2016. Ryhmä on tarkoitettu työikäisille henkilöille, joilla diabetesriskipisteitä on 12 tai enemmän (alle 45 vuotiaat) tai 15 tai enemmän (yli 45 vuotiaat), eikä ole vielä sairastunut diabetekseen.

Ryhmän osanottajamäärä on rajattu 10 henkilöön. Ryhmä kokoontuu vuoden aikana 8 kertaa, ensimmäiset viisi tapaamista kahden viikon välein. Tapaamiset ovat torstai-iltapäivinä klo 14.00-16.00. Ryhmätapaamisissa keskitytään erityisesti ajattelumallien muokkaamiseen itselle terveellisempään suuntaan, ei mennä kuntosalille tai lenkkipolulle, ellei ryhmä niin halua.

Ikihyvä-elintapaohjauksen tavoitteina ovat: ruoka- ja liikuntatottumusten muutokset pienin askelin. Ryhmä tarjoaa tukea ja keinoja elintapamuutoksen toteuttamiseen. Tapaamisten välillä tehdään motivoivia harjoituksia työkirjoista ja omaa toimintaa arvioiden.

Jos kiinnostuit, niin lisätietoja saat ryhmän vetäjältä terveydenhoitaja Anita Seppäseltä, jolle voi suoraan ilmoittautua. Puhelin arkisin kello 11-12: 016 259 788 tai sähköposti anita.seppanen@kemi.fi

Posted in Sosiaali- ja terveyspalvelut, Yleinen.