Kemin Praati ke 16.3.2016 Bottalla

Tervehdys kaikille Kemin Praatin ystäville

Tervetuloa Kemin Praatiin keskiviikkona 16.3. 2016 klo 18-22 Ostrobotnialla, Museokatu 10 Helsinki, juhlasali 2 krs. Kemin Praati on pääkaupunkiseudulla asuvien Kemin ystävien kokoontuminen maaliskuussa ja marraskuussa. Postituslistallamme on n. 280 Kemin asioista kiinnostunutta henkilöä.
Saamme vieraaksemme Radio Perämeren päätoimittaja Eero Säilyn. Hän on lupautunut kertomaan paikallisradion työstä ja ajankohtaisista aiheista/uutisista. Jatkamme iltaa ruokailemalla ja vapaalla keskustelulla. Kauan kadoksissa ollut ystäväkin saattaa löytyä osallistujien joukosta.
Sitovat ilmoittautumiset pirjo.lackberg@gmail.com viimeistään keskiviikkona 9.3. Voittoa tuottamaton osallistumismaksu 27 € sisältää sali- ja naulakkomaksun, lohikeiton lisukkeineen, kahvin sekä laitevuokran. Maksuja aletaan kerätä salin ovella klo 17.30 alkaen. Omia juomia voi ostaa juhlasalin baarista.

Peruutukset 0405516848 tekstiviestinä tai yllä olevaan s-postiin.
Tätä kutsua saa mielellään lähettää edelleen niille, jotka mahdollisesti ovat kiinnostuneita osallistumisesta Praatiin. Uudet ihmiset ovat erittäin tervetulleita praatilaisten joukkoon. Välittäkää tietoa myös pääkaupunkiseudulle muuttaneille/opiskelemaan tulleille nuorille. Postituslistalle pääsee lähettämällä yhteystietonsa pirjo.lackberg@gmail.com.

Ennakkotietona vielä, että ensi syksyn Praatin salivaraus on tehty ke 16.11. 2016. Laita päivyriisi jo nyt. Ilmoita muuttunut s-postiosoitteesi, jotta saat kutsun jatkossakin.

Praatissa kohtaavat nuoruus, uudet ja vanhat ystävät ja kotiseutu. Lämpimästi tervetuloa.

Terveisin kokoonkutsujat Pirjo Lackberg, Raili Rauvala ja Lasse Korppi

Posted in Yleinen.