Suomi 100 -juhlavuoden infotilaisuus Kemissä 6.4.2016

Itsenäinen Suomi täyttää sata vuotta vuonna 2017. Se on Suomen suuri vuosi, joka rakennetaan teemansa mukaisesti yhdessä. Juhlavuosi elää koko Suomessa, koko vuoden 2017 ja tarkastelee niin Suomen itsenäisyyden vuosisataa, nykyhetkeä kuin tulevaisuuttakin.

Lapissa juhlavuotta koordinoi Lapin Liitto. Tavoitteena on saada koko Lappi mukaan tekemään ja juhlimaan sata vuotiasta Suomea. Lapin Liitto järjestää Lapin kierroksen huhtikuun alussa. Lapin kierros on infotilaisuuksien sarja joka kiertää jokaisen Lapin kunnan. Tilaisuudet ovat tarkoitettu kaikille juhlavuodesta kiinnostuneille. Tilaisuuksissa kerrotaan miten juhlavuoden toteutukseen pääsee mukaan, miten käytännönjärjestelyt toimivat ja miten mahdollisia rahoituksia voi hakea.

Infotilaisuus Kemissä 6. huhtikuuta klo 14.00, kaupungintalon valtuustosalissa osoitteessa Valtakatu 26, Kemi.

Kahvitarjoilun vuoksi pyydämme ennakkoilmoittautumista osoitteessa www.lapinsuomi100.fi

Lisätietoja: Hankepäällikkö Julius Oförsagd, 040 8668737, julius.oforsagd@lapinliitto.fi.

Posted in Yleinen.