Kunnia- ja ansiomerkkejä jaettiin Kemissä 6.6.2016

Kemissä jaettiin kunnia- ja ansiomerkkejä maanantaina 6.6.2016. Tasavallan presidentin 6.12.2015 myöntämä Suomen Leijonan Ritarikunnan ansioristi luovutettiin sosiaali- ja terveystoimenjohtaja Liisa Niiraselle.

Suomen Kuntaliiton myöntämiä 40-, 30- ja 20-vuotisansiomerkkejä sai tänä vuonna yhteensä 40 henkilöä tunnustuksena pitkästä kunnallisesta palveluksesta seuraavasti:

Kultainen 40-vuotisansiomerkki
Aro Kari, autolähetti; Grönroos Riitta, avopalveluohjaaja; Kakko Irma, hallintosihteeri; Kangas Maili, siivooja; Kantola Eija, tietopalvelupäällikkö; Kurttio Raili, toimistosihteeri; Nevanperä Maija-Liisa, palkkasihteeri; Oksala Markku, autonkuljettaja; Pelo Kari, sähköistysvastaava; Pirkonen Riitta, hallintosihteeri; Rytilä Helena, lastenhoitaja; Suomalainen Harri, mittausmies; Ylianunti Leila, kaupunginjohtajan sihteeri

Kultainen 30-vuotisansiomerkki
Goman Leila, lastentarhanopettaja; Halttunen Päivi, fysioterapeutti; Hurtig Tarja, kotiavustaja; Iijanen Marja-Riitta, pääkassanhoitaja; Juntunen Marja-Terttu, kotiavustaja; Juuso Anne, siivooja; Kallijärvi Paula, kotiavustaja; Koivumaa Pekka, työjohtaja; Korpela Annikki, lastenhoitaja; Koskela Peija, lastenhoitaja; Kotiranta Helena, palkkasihteeri; Kotiranta Raimo, katuosaston työntekijä; Muranen Matti, ylikonstaapeli; Mäkelä Leea, siivooja; Nikkanen Raija, toimistosihteeri; Nordlund Sinikka, siivooja; Nurmi Erja, siivooja; Ohtonen Ritva, viulunsoiton opettaja; Rauvala Kaisa, päivähoidon johtaja; Soppela Pirjo, fysioterapeutti; Soraranta Sinikka, siivooja; Stark-Juopperi Seija, luokanopettaja; Tapio Ismo, toimistoinsinööri; Torvikoski Tuula, arkistosihteeri; Utriainen Kari, rakennusmestari; Wasenius Esa, autonasentaja

Hopeinen 20-vuotisansiomerkki
Kauris Pirkko, laitosapulainen

Kunnia- ja ansiomerkkien saajia 6.6.2016

Kunnia- ja ansiomerkkien saajia 6.6.2016

Posted in Yleinen.