Kemin kesätyöt – työpolun ensimmäiset askeleet

Kemin kaupunki työllistää tänäkin kesänä kaikki kemiläiset 2.asteen opiskelijat. Kesätyön vastaanottaa reilut 300 opiskelijaa ja he työskentelevät kaupungin eri toimipisteissä kolmen viikon työjakson ajan.
Kemin työllisyyspalvelut on toimeksiantajana opinnäytetyölle, jonka toteuttaa Lapin Amkin tradenomiopiskelija Sari Ekorre-Nummikari. Tutkimuksen lähtökohtana on kartoittaa erityisesti kesätyöntekijöiden tuntemuksia ja toiveita kesätöiden suhteen sekä tutkia millainen merkitys kesätöillä on opiskelijoille. Tutkimuksessa selvitetään myös esimerkiksi nuorten halukkuutta pop-up-yrittäjyyteen.
Kysely lähetetään sähköpostitse ja se käsitellään anonyymisti.
Tutkimuksen alustavia tuloksia julkaistaan alkusyksystä. Lopullinen raportti valmistunee jouluun mennessä.
Lisätietoa tutkimuksesta antavat
Kemin työllisyyspalvelut
Riitta Hakala
Työllisyyspäällikkö
040-674 8355
Sari Ekorre-Nummikari
Kesätyöntekijä
040-162 6102
Posted in Yleinen.