Kemin sosiaalitoimiston ulko-ovi suljettuna 27.6.2016 – 31.7.2016

Sosiaalitoimiston ulko-ovi pidetään suljettuna 27.6.2016 – 31.7.2016

Sosiaalitoimistossa voi asioida vain ajanvarauksella. Ajan varanneet asiakkaat haetaan ulko-ovelta.

Työntekijät ovat tavoitettavissa arkipäivisin ajanvaraukseen, neuvontaan ja ohjaukseen, hakemuksiin tai päätöksiin liittyvissä asioissa normaalisti puhelinaikana klo 12.00 – 13.00 omista numeroistaan, jotka löytyvät kaupungin nettisivuilta (www.kemi.fi/palvelut/sosiaalipalvelut-2/sosiaalitoimisto-puhelinnumerot/).

Toimeentulotukihakemukset käsitellään normaalisti. Hakemuslomakkeita saa joko tulostamalla kaupungin nettisivuilta (www.kemi.fi/palvelut/sosiaalipalvelut-2/aikuissosiaalityot/toimeentulotuki/) tai kaupungintalon infopisteestä. Hakemuksen voi toimittaa joko postitse tai jättämällä sen sosiaalitoimiston ovilaatikkoon, joka tyhjennetään arkipäivisin.

Kiireellisissä tapauksissa mm. äkillisissä kriiseissä tai lastensuojeluasioissa toimii päivystys. Päivystäjän tavoittaa puh. 050 – 3707951. Muissa kuin kiireellisissä tapauksissa pyydämme soittamaan suoraan työntekijöille puhelinaikana.

Posted in Sosiaali- ja terveyspalvelut, Yleinen.