Kunnossa kaiken ikää -ohjelman hanketukihaku on alkanut

Kunnossa kaiken ikää (KKI) -ohjelma myöntää taloudellista tukea vuoden 2017 liikunnan edistämistyöhön hanketukihaun kautta. Hanketukea jaetaan paikallisille toimijoille, jotka järjestävät aloittelijoille sopivaa liikuntatoimintaa sekä kehittävät keinoja kannustaa terveytensä kannalta liian vähän liikkuvia työikäisiä säännöllisen liikuntaharrastuksen pariin. Hanketukihaku on avoin kaikille rekisteröidyille yhteisöille.
Tuen myöntämisen kriteerit, hakuohjeet ja hakulomake löytyvät
KKI-ohjelman verkkosivuilta osoitteesta: www.kkiohjelma.fi/hanketuki/kki-hanketuki

Yleisesite sekä kohdennetut ilmoitukset PDF-muodossa:

KKI-Hanketuki yleinen

KKI-Hanketuki_2017-01_Kansanterveys

KKI-Hanketuki_2017-01_Työyhteisöt

KKI-Hanketuki_2017-01_Urheiluseurat

Posted in Liikuntapalvelut.