Osallistu nimikilpailuun

Kemiläiset ovat toivoneet jo pitkään eräänlaista olohuonetta, jonne kaikkien on helppo tulla. Nyt kaupunki on päättänyt vastata asukkaiden toiveisiin ja olemme avaamassa KAIKILLE AVOINTA OLOHUONETTA, jossa yhdistyy Kemin kansalaistalon ja Kemin kaupungin senioripalvelut.

Tarkoituksena on tarjota kaupunkilaisille erilaisia virikkeitä ja tekemistä ja mukavaa yhdessä oloa hyvinvoinnin edistämiseksi. Toiminnassa tulee olemaan mukana myös Lapin ammattikorkeakoulu sekä Lappia. Mukaan kutsutaan myös järjestöjä teemoineen.

Olemme saamassa yhteiset tilat piakkoin ja tarvitsisimme paikalle / palvelulle sopivan nimen. Ehdota mielestäsi sopivaa nimeä paikalle, jonka tavoitteena on virkistää ja lisätä kaupunkilaisten hyvinvointia. Ehdotuksia otetaan vastaan 22.11.2016 saakka.

Voittajaehdotus palkitaan pienellä hyvinvointia edistävällä palkinnolla.

Nimiehdotus: _____________________________________________

Ehdottajan nimi:___________________________________________

Puhelinnumero: ___________________________________________

Voit palauttaa ehdotuksesi yllä olevin tiedoin seuraaviin pisteisiin:
Kemin kaupungintalon asiakaspalvelupiste, Kulttuurikeskus / neuvonta, Seniorineuvola, Kansalaistalo-hanke tai sähköisesti.

 

Posted in Sosiaali- ja terveyspalvelut, Yleinen.