Unelmat liikkeelle – Uusi yhteisöpalvelu kemiläisille

suomifinland100-tunnus_sininen_rgb         logo

Unelmat liikkeelle-yhteisöpalvelu
Kemin kaupunki on verkostoitunut Unelmat liikkeelle -kampanjaan liittyen Suomi 100 vuotta juhlavuoteen 2017.

Kuntakohtainen Kemin sivu,  kemi.unelmatliikkeelle.fi  aktivoi ja rohkaisee liikkumaan. Se tarjoaa mahdollisuuden koostaa alueen liikuntatapahtumat, -uutiset, -kokeilut ja -toimijat samaan paikkaan, liikkujien helposti löydettäväksi.  Sivusto toimii foorumina, joka kannustaa asukkaita, seuroja ja alueen muita liikuntatoimijoita ilmoittamaan tapahtumastaan ja tuottamaan sisältöä.

Rekisteröitymällä ja kirjautumalla sivulle   http://kemi.unelmatliikkeelle.fi/ tarjoutuu mahdollisuus itse tiedottaa oman yhteisönsä liikuntatarjonnasta.

Syksyn aikana pidettyjen seurafoorumien pohjalta on sovittu, että jaetaan Unelmat liikkeelle vuosi 2017 kuukausi kerrallaan 2-4 Kemissä toimivan järjestön itse valitsemiin jaksoihin. Pyydämme järjestöjä ilmoittamaan Kemin liikuntatoimistoon, os. liikunta@kemi.fi, minkä/mitkä kuukaudet se haluaa sitoutua tiedottamaan omasta liikuntatarjonnastaan sivuston kautta. Tiedotettava tarjonta tulee olla nimenomaan matalan kynnyksen toimintaa kemiläisille, mielellään avoimet ovet-tapahtumana.

Kuka tahansa voi jakaa ideoitaan ja tapahtumia.
Verkkosivusto tarjoaa tapahtumia ja tietoa. Sivusto on aktiivinen työkalu toiminnan näkyväksi tekemiseen ja sitä rakennetaan yhteistyössä eri toimijoiden kanssa.

Sivusto kerää ideoita ja tapahtumia
Sivusto kokoaa yhteen innostavia tapahtumia, inspiroivia ideoita, työkaluja toiminnan kehittämiseen sekä verkostojen yhteystietoja.

Valtakunnallinen sivusto kerää uutisia, tapahtumia ja ideoita, joita luodaan alueittain ympäri Suomea. Paikalliset toimijat ylläpitävät paikkakuntakohtaisia sivustoja, jotka ovat linkitetty valtakunnalliselle sivustolle. Tutustu Unelmat liikkeelle -konseptiin ja inspiroidu kokeilemaan!

Lisätietoa antaa:
Liikuntasihteri Ilkka Kotala
ilkka.kotala@kemi.fi
050 427 6460

Posted in Liikuntapalvelut.