Uusi nimi Länsi-Pohjan Sotelle

Länsi-Pohjan sotelle haetaan uusi nimi kilpailulla

Parhaillaan käynnissä olevan Länsi-Pohjan sote-projektin tavoitteena on ensi kevääseen mennessä valmistella malli uudesta sote-toimijasta, jonka toiminta on tarkoitus käynnistää vuoden 2018 alussa. Tänään käynnistyneellä avoimella nimikilpailulla etsitään projektille uutta nimeä, jota voidaan käyttää myös uuden toimijan nimenä.

Minkälainen nimi kuvaisi esimerkiksi Länsi-Pohjan soten aluetta, johon kuuluvat Kemin, Keminmaan, Simon, Tornion ja Ylitornion kunnat, sekä Tervola erikoissairaanhoidon osalta? Nimi voisi kertoa jotakin siitä, että sosiaalipalvellut, perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon palvelut yhdistetään samaan tuottajaorganisaatioon, kysymys ei ole vain sairaanhoidon palvelujen yhdistämisestä.
Nimikilpailu toteutetaan Webropol-kyselynä, jonka löytää sairaanhoitopiirin nettisivuilla osoitteessa www.lpshp.fi tai tästä linkistä.
Vastausaikaa on kaksi viikkoa, 11.12. saakka.

Kaikkien vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan 45 minuutin hierontalahjakortti. Myös parhaan ehdotuksen tehnyt palkitaan hierontalahjakortilla. Mikäli mahdollista voittajanimeä ehdottaa useampi vastaaja, arvotaan lahjakortti voittajanimeä ehdottaneiden kesken.
Länsi-Pohjan sote-projektin johtoryhmä päättää uudesta nimestä kokouksessaan 14.12.

Lisätiedot:
projektijohtaja Seija Parviainen, p. 040 672 0808,
tiedottaja Tuula Leskinen, p. 040 672 0776

Posted in Sosiaali- ja terveyspalvelut, Yleinen.