Uusi harrastus

Haluaisitko uuden mukavan harrastuksen musiikin parissa?

Nyt on mahdollisuus hakeutua Länsi-Pohjan musiikkiopiston uudeksi oppilaaksi.

Musiikkiopistossa voit opiskella musiikkia ammattitaitoisten, koulutettujen opettajien johdolla. Opinnot sisältävät omien henkilökohtaisten oppituntien lisäksi yhteismusiikkia ja musiikin teoria-aineita opiskelijan iän ja edistymisen mukaisesti. Soitinvalikoima on suuri, jokaiselle löytyy varmasti oma suosikki. Opinnot on suunnattu pääsääntöisesti lapsille ja nuorille, joiden kotikunta on Kemi, Keminmaa, Simo, Tervola tai Tornio. Opisto vuokraa mahdollisuuksien mukaan myös soittimia aloitteleville opiskelijoilleen.

Tarkempia tietoja opinnoista ja soitinvalikoimasta löydät nettisivuiltamme www.kemi.fi/musiikki. Samassa osoitteessa voit ilmoittautua kevään opiskelijavalintaan 10.4 – 22.5.

Uusi harrastus

Posted in Yleinen.