Kunnia- ja ansiomerkkejä luovutettiin 5.6.2017 Kemissä

Kemin kaupungin palveluksessa ja luottamustoimissa pitkään olleille luovutettiin kunnia- ja ansiomerkkejä 5.6.2017 järjestetyssä tilaisuudessa seuraavasti:

Tasavallan Presidentin itsenäisyyspäivänä 2016 myöntämät
kunniamerkit:
 

Airo Marketta                   SL Ar
Kangas Terttu                   SVR M I kr
Saramaa Marjatta            SVR M I

Suomen Kuntaliiton myöntämät ansiomerkit seuraavasti:

Kultainen 40-vuotisansiomerkki

Aalto Keijo, ohjaaja; Haarala Jorma, metsätyömies; Hannu Rauha, vanhuspalvelujohtaja; Huhtaniska Marketta, lähihoitaja; Hyvärinen Leea, lastenhoitaja; Mikkanen Anneli, etuuskäsittelijä; Mäkinen Greta, kirjastonhoitaja; Rosenberg Marjut, kirjastonhoitaja; Sauvola Pekka, varastoesimies; Vall Eija, kodinhoitaja

Kultainen 30-vuotisansiomerkki

Hyvönen Outi, lastenkulttuurikoordinaattori; Kallankari Jouni, toimistosihteeri; Kankaanpää Jaana, osastonhoitaja; Karjalainen Arto, ylihammaslääkäri; Kerttula Tuula, luokanopettaja; Korrensalo Sisko, lehtori; Korva Eila, sairaanhoitaja; Köykkä Marja-Leena, lastenhoitaja; Lintula Irma, lastenhoitaja; Perkiö Arto, lehtori; Puro Mika, luokanopettaja; Tuomainen Aulis, katuosaston työntekijä; Uusitalo Päivi, atk-suunnittelija, Vähäkari Päivi, kassanhoitaja

Hopeinen 20-vuotisansiomerkki

Husa Pirkko, siivooja; Mäkitalo Eija, työterveyshoitaja; Soppela Rauno, laitosmies

Posted in Yleinen.