Valokuvakilpailu sosiaalisessa mediassa: Sinun lempipaikkasi Kemissä

18 Aallot hiekassa Ajos

Kesä Kemissä on kauneimmillaan; meren ranta, aurinko ja tuulen tuiverrus, vehreät puistot, sisäsataman punaiset aitat jne. Kerro meille mikä on Sinun lempipaikkasi Kemissä. Onko se puisto, kesämökki, oma piha vai ehkä uimaranta? Ota kuva ja kerro lyhyesti miksi juuri tämä on lempipaikkasi Kemin kesässä. Osallistua voit joko instagramissa (kemin_kaupunki) tai Kemin kaupungin facebook-sivulla.

Kuvan ja perustelun lähettäneiden kesken arvomme 10 päivälippua Satama Open Air tapahtumaan 4.-5.8.2017. Kilpailuun osallistuneita kuvia voidaan käyttää Kemin kaupungin markkinoinnissa ei-kaupalliseen tarkoitukseen. Muistathan tehdä julkaisustasi julkisen ja liittää mukaan tunnisteet #lempipaikkanikemissä ja #mykemi.  Kilpailu on auki 22.6.-30.7.2017, arvonta suoritetaan 1.8.2017. Liput voi hakea kaupungintalon asiakaspalvelupisteestä 1.-4.8. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Instagram ja facebook eivät ole mukana kilpailussa. Kilpailuun voivat osallistua kaikki vauvasta vaariin, mutta huomaathan että Satama Open Air -tapahtuman ikäraja on 18-vuotta.

Posted in Yleinen.