Vanhusten viikon (vko 40) ohjelmaa

Tälläistä ohjelmaa olisi vanhusten viikolla 40

Maanantaina 2.10. on Kemin kaupungin palveluasumisen yksiköissä avoimet ovet kello 13 – 15.  Iltapäivällä muistelutuokio yhteistyössä kirjaston ja museon kanssa. Aiheena on Ajos, jota muistellaaan kuvien siivittämänä klo 13.00 alkaen kirjaston lehtisalissa.

Tiistaina 3.10. on Omaishoitajien päivä kulttuurikeskuksen teatteriravintolassa kello 10 – 14.
Lisätiedot tapahtumasta sekä sitovat ilmoittautumiset ruoka-ainerajoitteineen (tarjoilujen vuoksi) 26.9.2017 mennessä puhelimitse Tanja Marjanen-Korkalalle, puh. 040 167  7138 tai  pistäytymällä Kemikammarilla (osoite Keskuspuistokatu 1, Kemi).

Keskiviikko 4.10. on Lapin AMK:n terveydenhoitaja opiskelijoiden terveyspysäkki Kemikammarissa klo 9-11. He tekevät toimintakyvyn mittauksia (mm. puristusvoima ja verenpaine) Heillä on myös luento klo. 11 aiheesta “Liikunnan merkitys ikääntyvien hyvinvointiin”. Seniorisurf kirjastolla klo 13.00 alkaen.

Torstaina 5.10. on Seniorimessut Kemin kulttuurikeskuksessa klo 11 – 15. Teemana ”Ikäpolvet yhdessä”. Tulossa mm. tietoiskuja aiheista hyvä jalkahoito, hammashoito ja omaishoito. Mukana Liisa Niiranen, kertomassa ikääntyneiden palveluista ja sote uudistuksista.

Perjantaina 6.10. Kemikammariin tulee klo 10 Syväkankaan koulun 5 – luokkalaiset esittämään hieman musiikkia. Kemikammarissa jatketaan yhteislaulun merkeissä klo 11 – 12. Lisäksi Suomen Karva-Kaverit vierailevat klo 14 – 15.

Posted in Sosiaali- ja terveyspalvelut, Yleinen.