Kutsu Kemin Praatiin keskiviikkona 15.11.2017 klo 18-22

Kemin Praati kokoontuu keskiviikkona 15.11.2017 klo 18-22 Ostrobotnialla suuressa juhlasalissa, 2. krs, Museokatu 10, Helsinki.
Kutsuvieraanamme on kemiläinen valokuvaaja, freelance-toimittaja ja tietokirjailija Pentti Korpela, joka kertoo sanoin ja valokuvin työstään ja viimeisimmästä kirjastaan “Pakana pyhiinvaelluksella”. Pentti Korpela sai opetus- ja kulttuuriministeriön 27.2.2017 myöntämän liikuntakulttuurin ansiomitalin. Kirjoittamillaan oppailla Korpela on innostanut suomalaisia liikkumaan ja patikoimaan, mikä ansiomitalilla tunnustettiin tärkeäksi kansanterveystyöksi. Korpela on mukana valokuvillaan Virpi Summan kirjoittamassa “Siipien suhinaa” luontokirjassa ja Niilo Rauhalan juhlarunot-kirjassa “Jätä toivon viesti, jätä valojuova”. Korpelan kuvia ja artikkeleita on julkaistu mm. Retki-, Matkaopas-, Erä- ja Ole-lehdissä. Korpela on tehnyt Kemin kaupungille esittelyvideoita ja hänen kuviaan on julkaistu esitteissä. Tällä hetkellä Korpela kartoittaa ja kuvaa Perämerenkaaren retki-, luonto- ja patikointikohteita
Hailuoto-Luulaja -akselilla.
Esityksen jälkeen tarjolla on Perämeren lohikeittoa ja kahvia.  Baarista voi ostaa olutta ja viiniä. Loppuilta vietetään tapaamalla tuttuja, tutustumalla uusiin ihmisiin ja vaihtamalla kuulumisia.  Kerromme myös tuoreet terveiset Kemin lyseon lukion 120-vuotisjuhlista.
Bottan sisäänpääsymaksu 30€ sisältää salivuokran, eteispalvelun, keiton lisukkeineen ja kahvin. Halutessaan praatilaiset voivat osallistua vierailijamme matka- ja yöpymiskustannuksiin lahjoittamalla pienen summan. Poikkeuksellisesti vierailijamme ei matkusta “työnantajan laskuun”. Esitelmän aiheena olevaa kirjaa “Pakana pyhiinvaelluksella” saa ostaa suoraan kirjailijalta illan aikana (itse kirjan lukeneena suosittelen lämpimästi).
Ennakkoilmoittautuminen iltaan on välttämätön pöytä- ja ruokajärjestelyiden vuoksi. Ilmoittautuminen sähköpostilla ke 8.11. klo 14 mennessä pirjo.lackberg@gmail.com. Peruutukset tekstiviestillä 0505676683. Tulethan ajoissa, alamme ottaa sisäänpääsymaksuja salin ovella klo 17.30 alkaen.
Tätä viestiä saa jakaa vapaasti kaikille, jotka mahdollisesti ovat kiinnostuneita tapahtumasta.
Lämpimästi tervetuloa,
Pirjo Lackberg & aktiivipraatilaiset
Posted in Yleinen.