Nyt luistellaan Täikön jääpuistossa

Kemin keskustassa luistellaan ja lasketaan mäkeä perjantaista 26.1.2018 lähtien. Avajaiset pidetään perjantaina 26.1. klo 14 alkaen Täiköntorilla. Kemin kaupunki tarjoaa lämmikkeeksi kuumaa kaakaota, kahvia ja munkkeja 500:lle ensimmäiselle kävijälle. Luistelun lisäksi alueella voi laskea mäkeä.

Täiköntorin kioski toimii keskuspaikkana, josta voi vuokrata luistimia ja kypäriä. Toimintaa pyöritetään kokeiluluonteisesti maaliskuun 11. päivään asti, mutta jos sääolosuhteet vaativat niin alue suljetaan aikaisemmin.

Tämä talvi kokeillaan ja kerätään palautetta seuraavaa talvea varten. Mukana toiminnassa ovat Kemin Factori ja nuorisotoimi, Kemin kaupungin elinkeino-, työllisyys- ja tekniset palvelut, Kalle’s Burger, Kemin Lämärit, Sea Lapland Safaris ja Kemitiimi.

Luistelukentällä soi musiikki ja välinevuokraustoiminta on avoinna torstaista sunnuntaihin klo 14-20. Muuna aikana voi luistella ja laskea mäkeä omin päin.

Posted in Yleinen.