Tervetuloa Kemin Praatiin keskiviikkona 7.3.2018 klo 18 – 22 Ostrobotnia, Museokatu 10 Helsinki, juhlasali 2 krs.

Kemin kaupungin elinkeinopäällikkö Jukka Feodoroff  kertoo Kemin keskusta-alueen kehittämisprojektista ja Kemin elinvoiman edistämisen hankkeista. Keskustelemme Praatille räätälöitävästä kutsusta Easy Living tapahtumaan heinäkuussa. Praatille on tullut myös uutta tietoa 1968 kirjoittaneiden tulevista riemuylioppilasjuhlista Kemissä.
Jatkamme iltaa ruokailulla ja kahvilla sekä vapaalla keskustelulla.
Sitovat ilmoittautumiset pirjo.lackberg@gmail.com 28.2. klo 12 mennessä. Voittoa tuottamaton osallistumismaksu 35 € sisältää salivuokran ja eteispalvelumaksun, lohikeiton lisukkeineen
ja kahvin. Maksuja kerätään salin ovella klo 17.30 alkaen. Omia juomia voi ostaa juhlasalin baarista. Peruutukset yllä olevaan s-postiin tai 0505676683 tekstiviestinä.

Tätä kutsua saa mielellään lähettää edelleen niille, jotka mahdollisesti ovat kiinnostuneita osallistumisesta tilaisuuteen. Postituslistalle pääsee lähettämällä yhteystietonsa pirjo.lackberg@gmail.com.

Ennakkotietona vielä, että seuraava Praati on ke 7.11.2018. Laita päivyriisi jo nyt. Ilmoita muuttunut s-postiosoitteesi, jotta saat kutsun jatkossakin.

Lämpimästi tervetuloa.

Pirjo Lackberg os. Laakkonen ja aktiivipraatilaiset
Posted in Yleinen.