Mielenterveys

Mielenterveys- ja päihdepalvelut siirtyvät Länsi-Pohjan sairaanhoitopiirille

Kemin kaupunki siirtää kaupungin järjestämät mielenterveys- ja päihdepalvelut Länsi-Pohjan sairaanhoitopiirin palveluihin 16.4.2018 alkaen. Muutos perustuu Kemin kaupunginvaltuuston vuoden 2016 päätökseen §95 ja 28.3.2018 sairaanhoitopiirin valtuuston päätökseen § 7. Päätösten taustalla on useita selvityksiä ja nyt toteutettavassa muutoksessa siirtyvät sairaanhoitopiirin palveluihin Kemin kaupungin mielenterveysasema ja tämän ohessa toimivat mielenterveyskuntoutujien palvelu- ja asumisyksikkö Risteys sekä kotikuntoutustiimi. Lisäksi siirtyvät A-klinikka sekä tämän ohessa toimiva päihdekuntoutusyksikkö Pihla. Myös mielenterveys- ja päihdepalveluasumisen kaupungin ostopalveluina hankkimat paikat siirtyvät kokonaisuudessaan samaan organisaatioon.

Lue koko tiedote tästä.

Posted in Sosiaali- ja terveyspalvelut, Yleinen.