Löytyykö sinulta tietoa Lapin nukketeatterin historiasta?

 

 

 

 

 

 

 

Kokoan parhaillaan historiikkia nukketeatteritoiminnasta Lapissa 1940-luvulta tähän päivään. Sitä varten etsin kirjoituksia ja valokuvia nukketeatterimuistoista ja -kokemuksista tekijöiltä ja yleisöiltä. Tavoitteenani on saada mahdollisimman monipuolinen kuva siitä, miten nukketeatterin ammatti- ja harrastajaryhmät  ovat maakunnassa toimineet ja miten nukketeatteria on käytetty kouluissa, seurakunnissa, kirjastoissa ja harrastuskerhoissa jne. eri puolilla Lappia.

Historiikin laatimisessa yhteistyökumppaneitani ovat maamme nukketeatterijärjestö Suomen Unima ry. ja sen jäsenyhdistys, Lapin nukketeatteriyhdistys ry. Hanketta tukee SKR:n Lapin rahasto. Teos julkaistaan Rovaniemellä 11.2.2019, Suomalaisen nukketeatterin päivänä.

Ota yhteyttä:

Leila Peltonen
Lapin nukketeatterihistoriikin toimittaja

puh 0400-341 663

Posted in Kirjasto.