Kesällä kirpputorille!

Kemin kaupunki tarjoaa  yksityishenkilöille mahdollisuuden myydä ilman toripaikkamaksua käytettyjä ja tarpeettomia tavaroitaan vanhalla Kauppatorilla. Kesällä 2018 kirpputoritoimintaa on 2.6. – 1.9. keskiviikkoisin klo 16.00 – 20.00 ja lauantaisin klo 9.00 – 16.00, (paitsi 30.6.2018, jolloin torilla on Tuning car -tapahtuma).
Keskiviikkoisin voi myydä myös suoraan peräkontista.

Myytävien tavaroiden tulee olla omia, käyttökelpoisia ja siistejä. Myytäväksi ei saa tuoda esim. elintarvikkeita, romuja, lumppuja, käytettyjä autoja tms. Myyjän on pidettävä myyntipaikkansa siistinä ja toriajan päätyttyä vietävä pois kaikki tavaransa ja myynnissä käyttämänsä välineet.

Kirpputorille ei tarvitse ilmoittautua. Toimintaohje on saatavilla Kemin kotisivulta, Kaupungintalon asiakaspalvelupisteessä 28.5.-6.7. ja 30.7.-31.8.2018 välisinä aikoina ja Kulttuurikeskuksen asiakaspalvelussa.

KEMIN KAUPUNKI
Elinkeinotoimi

Posted in Yleinen.