Kesällä kirpputorille!

Kemin kaupunki tarjoaa  yksityishenkilöille mahdollisuuden myydä ilman toripaikkamaksua käytettyjä ja tarpeettomia tavaroitaan vanhalla Kauppatorilla. Kesällä 2018 kirpputoritoimintaa on 2.6. – 1.9. keskiviikkoisin klo 16.00 – 20.00 ja lauantaisin klo 9.00 – 16.00, (paitsi 30.6.2018, jolloin torilla on Tuning car -tapahtuma).
Keskiviikkoisin voi myydä myös suoraan peräkontista.

Myytävien tavaroiden tulee olla omia, käyttökelpoisia ja siistejä. Myytäväksi ei saa tuoda esim. elintarvikkeita, romuja, lumppuja, käytettyjä autoja tms. Myyjän on pidettävä myyntipaikkansa siistinä ja toriajan päätyttyä vietävä pois kaikki tavaransa ja myynnissä käyttämänsä välineet.

Kirpputorille ei tarvitse ilmoittautua. Toimintaohjeet (alla) on saatavilla myös paperilla Kaupungintalon asiakaspalvelupisteessä 28.5.-6.7. ja 30.7.-31.8.2018 välisinä aikoina ja Kulttuurikeskuksen asiakaspalvelussa.

KIRPPUTORIN TOIMINTAOHJEET KEMISSÄ V. 2018

  • Kesällä 2018 kirpputoritoimintaa on vanhalla Kauppatorilla 2.6.- 1.9. kes-kiviikkoisin klo 16.00 – 20.00 ja lauantaisin klo 9.00 – 16.00,
    paitsi 30.6.2018, jolloin tori on varattu Tuning car -tapahtumalle. Keskiviikkoisin voi myydä myös suoraan peräkontista.
  • Ilmaiset kirpputoripaikat on tarkoitettu yli 12 –vuotiaille yksityishenkilöille ja niitä on käytettävissä sen verran mitä torille kulloinkin mahtuu maksullisen toripaikan varanneiden lisäksi.
  • Kirpputorille ei tarvitse ilmoittautua. Toimintaohje on saatavilla Kemin kotisivulta ja Kaupungintalon asiakaspalvelupisteessä 28.5.-6.7. ja 30.7.-31.8.2018 välisinä aikoina.
  • Myytävien tavaroiden tulee olla omia, siistejä ja käytettyjä. Käytettyjen autojen, romujen ja lumppujen myynti torilla on kuitenkin kielletty. Kirpputoria ei ole tarkoitettu uusien ja käyttämättömien tavaroiden vähittäismyyntipaikaksi. Elintarvikkeiden myynti on kielletty.
  • Kirpputorimyyjät sijoittuvat torin vapaisiin myyntiruutuihin (4 x 4 m) siten että ostos- ja huoltokäytävät jäävät vapaaksi.
  • Myynnissä mahdollisesti tarvittavat pöydät ja telineet on tuotava itse. Välittömästi myynnin päätyttyä ne sekä myymättä jääneet tavarat on vietävä pois ja myyntipaikka muutoinkin siistittävä. Autojen pysäköinti torialueelle on kielletty lauantaisin. Puistonpenkkejä ym. torikalustoa ei saa käyttää myyntivälineinä.
  • Elinkeinotoimella on oikeus järjestellä myyntipaikkoja ja valvoa kirpputorimyyjiä torilla.
  • Kirpputoritoiminnassa on noudatettava terveydenhoito-, elinkeino- ja järjestysviranomaisten säännöksiä ja määräyksiä. Huomautusten ja kehotusten nou-dattamatta jättäminen aiheuttaa ao. myyjän myyntitoiminnan lopettamisen.

Tiedustelut: Tarja Kyllönen, puh. 040 537 9051

KEMIN KAUPUNKI
Elinkeinotoimi

Posted in Yleinen and tagged , , , .