Sarjakuvan piirtäminen

Sarjakuvan piirtämisen kesäkursseja Kemin sarjakuvakeskuksessa

Kemin sarjakuvakeskus ja Pohjantähti-opisto järjestävät yhteistyössä kaksi sarjakuvan piirtämisen kurssia kesällä 2018. Ensimmäinen kurssi on kesäkuussa ja toinen heinäkuussa. Kurssit on suunnattu eri ikäryhmille. Opettajana toimii Sanna-Leena Vakkala.
Kursseilla on vielä muutama paikka vapaana.

Kurssi 1 järjestetään 11.6. – 15.6.2018 päivittäin klo 11 – 15. Kurssi on suunnattu ensisijaisesti yli 15-vuotiaille nuorille ja aikuisille, mutta kurssille voidaan ottaa myös yläasteikäisiä nuoria. Kurssilla opetellaan piirtämään sarjakuvaa esim. manga-tyylillä huopakynin ja uudemmalla digitaalisella menetelmällä tietokoneen ja piirtopöydän avulla. Kurssin tavoitteena on osallistaa ja antaa yhteisöllisiä kokemuksia ja elämyksiä yhdessä luomisen kautta. Sarjakuvan piirtäminen on ilmaisumuotona monipuolinen mutta vahva media itsensä ilmaisemiseen.

Kurssi 2 järjestetään 23. – 27.7.  7-14 -vuotiaille. Tälle kurssille ilmoittautuminen viimeistään 6.7.

Ilmoittaudu pikaisesti ja lähde mukaan opettelemaan ja kehittämään sarjakuvapiirtäjän taitojasi.

Kurssin kokonaiskesto on 20 tuntia.
Hinta: 15 €/henkilö/kurssi

Paikka: Kemin sarjakuvakeskus, os. Valtakatu 22, Kemi
Ilmoittautuminen kurssille 1 tehtävä 31.5. 2018 mennessä email. mika.lahdekorpi@pto.fi

Kurssiesite pdf-tiedostona

Posted in Yleinen.