Tammen klassikkoteoksista uusintapainoksia – osallistu äänestykseen

 

Banneri, Tammen kustantamien kirjojen kansia

 

Helsingin kaupunginkirjasto ja Kustannusosakeyhtiö Tammi ovat aloittaneet yhdessä hankkeen, jonka myötä Tammen loppuunmyytyjä klassikkoteoksia tuodaan kirjastoihin lainattavaksi. Kirjastojen asiakkaat voivat osallistua äänestykseen, jonka kymmenestä suosituimmasta teoksesta Tammi ottaa uusintapainokset.

Jokainen voi vaikuttaa osallistumalla nettiäänestykseen, joka on avoinna 3.-30.9.2018. Mukana äänestyksessä on suomenkielistä vanhempaa kirjallisuutta mm. Mikko Mallikkaita, Viisikoita, Neiti Etsiviä ja Teemu- ja Sanna -sarjaa.  Äänestykseen pääsee osallistumaan suoraan tästä linkistä.

Osallistu äänestykseen ja vaikuta!

Posted in Kirjasto, Yleinen and tagged , , , , , , .