Seuraverkko.fi

Liikuntapalvelut ottaa www.seuraverkko.fi -avustusten hakujärjestelmän käyttöönsä koulutus- ja tapahtuma-avustusten haussa 1.11.2018 alkaen. Avustushakemuksia toivotaan ensisijaisesti tämän järjestelmän kautta.

Seuraverkko kokoaa yhteen osoitteeseen tiedon suomalaisesta liikunta- ja urheiluseuratoiminnasta. Se on maksuton, yhteinen työkalu seuroille, kunnille, lajiliitoille, aluejärjestöille sekä tiedotuksen ja tutkimuksen parissa toimiville.

Seurat voivat ylläpitää ja tarkastella omia tietojaan sekä lähettää avustushakemuksia Seuraverkossa. Seuraverkosta voi kuka tahansa etsiä tietoa harrastusmahdollisuuksista seuroissa.

Tällä hetkellä Seuraverkosta löytyy yli 2 400 seuran tiedot ja se on käytössä 45 kunnassa. Seuraverkkohanke on Opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittama ja se on laajenemassa valtakunnalliseksi järjestelmäksi.

Posted in Liikuntapalvelut and tagged , .