Viimeisimmässä Sosiaali & Terveysala TÄNÄÄN -julkaisussa juttu Kemin työllisyyspalveluista

Osatyökykyisen työllistäminen vaatii moniammatillista yhteistyötä

Kemin kaupungissa osatyökykyisten ja pitkäaikaistyöttömien työllistämiseen ja kuntouttamiseen työelämään on panostettu voimakkaasti jo vuosien ajan. Tämän ovat huomanneet myös Vates-säätiön edustajat, sillä Vates-säätiön Tulisielu-kunniakirjan sai tänä vuonna Kemin kaupunki. Vates-säätiön tiedotteen mukaan Kemissä vammaisten ja osatyökykyisten henkilöiden työllistymisen ja työssä pysymisen edistämiseksi tehty työ on ollut pitkäjänteistä ja sillä on vahva johdon sitoumus.

Kemin kaupungin työllisyyspalveluiden vs. palveluohjaaja Heli Poikela kertoo, että Kemin työllisyyspalveluista jokainen asiakas saa henkilökohtaista ohjausta ja neuvontaa sekä yhteistä pohdintaa ja opastausta ajankohtaisista ja oikea-aikaisista palveluista.

 

Lue koko juttu tästä:

Sosiaali & Terveysala TÄNÄÄN

 

 

Posted in Työllisyyspalvelut, Yleinen.