TIEDOTE: Kemin kulttuurikeskus on suljettuna ti 11.12.2018 sähköpääkeskuksen vaihdon vuoksi

Kemin kulttuurikeskukseen vaihdetaan sähköpääkeskus tiistaina 11.12.2018. Vaihdon vuoksi koko kulttuurikeskus on suljettuna koko päivän. Kulttuurikeskuksen tapahtumat on kyseiseltä päivältä peruttu ja mahdollisuuksien mukaan siirretty pidettäviksi toisena ajankohtana.

Sulkeminen koskee kaikkia kulttuurikeskuksessa toimivia yksiköitä, eli Kemin kaupunginkirjastoa, kirjaston lukusalia, taidemuseota, historiallista museota, Kemin Kivalo-opistoa ja Meri-Lapin musiikkiopistoa.

Sähköpääkeskuksen vaihdon arvellaan valmistuvan tiistain aikana, joten Kemin kulttuurikeskus avaa ovensa jälleen keskiviikkona 12.12.2018 klo 8.00. 

Lisätietoja: Kulttuurikeskuksen käyttömestarit p: 040 681 4867

Posted in Yleinen.