Asemakaavan valmisteluaineisto sekä kaavaluonnokset nähtävänä 31.12.2018 – 29.1.2019 (Mansikkanokka)

SAUVOSAARI JA MERIKEMI :

Mansikkanokan asemakaavan muutos, joka koskee Kemin 1. kaupunginosan, Sauvosaaren, kortteleita 161, 168, 171, 173, 177 ja osia korttelista 148 sekä puisto-, katu-, pysäköinti-, vesi- ja venesatama-alueita. Lisäksi muutos koskee Kemin 33. kaupunginosan, Merikemin, kortteleita 3330-3333, retkeily- ja ulkoilualueita, urheilu- ja virkistyspalvelualueita, moottorikelkkareitille varattua aluetta sekä venesatama- ja vesialuetta.

Kaavamuutoksen tavoitteena on tarkastella Rantabulevardin varrelle sijoitettujen asuinkortteleiden järjestelyjä ja mitoitusta sekä kadun linjausta jalkapallokentän säilyessä nykyisellä sijainnillaan. Mansikkanokanniemen ja Möllärinrannan alueella sekä Selkäsaaressa tutkitaan matkailualuevarausten laajentamista. Pikkuleton saarten alueelle suunnitellaan matkailu- ja virkistyspalvelurakentamista.

Mahdolliset huomautukset aineistosta pyydetään toimittamaan kirjallisesti tai suullisesti nähtävänä oloaikana Teknisen toimialan, Kaavoitus, maankäyttö ja suunnittelulle, osoite Valtakatu 26, 94100 Kemi tai osoitteella tekpa@kemi.fi.

Kaavaluonnokset sekä osallistumis- ja arviointisuunnitelma ovat nähtävänä osallisten kuulemista varten yllä mainittuna ajankohtana kaupungintalon 4. krs:n ilmoitustaululla  sekä kaavoituksen sivulta (klikkammalla tästä).

Kemi 29.12.2018
Kemin kaupunki / Kaavoitus, maankäyttö ja suunnittelu

Posted in Yleinen.