Työttömille suunnattu TietoTiistai Kemikammarilla ti 15.1.

Tietotiistai Kemikammarilla

TIETOTIISTAIN 15.1. OHJELMASSA:

  • Kemin Kohtaamo -hanke esittäytyy
  • Aktiivimalli
  • Kaikukortti
  • Vihreä- ja kestävä Kemi -hanke esittäytyy.

Huom. järjestäjän terveiset: “Vuoden vaihde toi muutoksia työnhakijan tietotiistain ryhmään seuraavasti; Tammikuun alusta alkaen emme voi taata ,että tämä työnhakijan tietotiistai lukeutuu aktiivimallia täyttävään toimintaa, odottelemme päätöstä vielä, tiedotamme asiasta heti kun saamme lisätietoa.

TERVETULOA!

Kemin kaupungin työllisyyspalvelut järjestää työttömille työnhakijoille avointa työllistymistä edistävää toimintaa (TietoTiistai) Kemikammarilla (Keskuspuistokatu 1, S-marketin talo/entinen postin tila).

Toiminnan tarkoituksena on tukea työnhakua, edistää työnhakijan tietoutta eri palveluista ja toimijoista sekä tarjota ajankohtaista infoa työmarkkinoista ja työnhausta. Ei ennakkoilmoittautumista. Osallistumisesta saa halutessaan osallistumistodistuksen.

Seuraa TietoTiistain viikoittain vaihtuvia teemoja näiltä fb-sivuilta:

Kemikammari

Kemin työllisyys- ja elinvoimahanke (ESR)

Posted in Työllisyyspalvelut, Yleinen.