Pakkasukko Blues n Jazz 2019 Lumivisio 2019

Kaikki ulkoilemaan LumiVisio 2019 -tapahtumaan!

Tervetuloa viettämään ulkoilupäivää Kemin täiköntorille ja kävelykadulle keskiviikkona 30.1. klo 8.30-15 sekä jatkoille Kulttuurikeskukseen klo 19-21!

Liikkuva Lappia hankkeen puitteissa kisataan innostavimmasta “Kemi 150”-aiheisesta lumiveistoksesta.  Kilpaamassa ovat Lappian, Lapin AMK:n sekä Kemin lyseon lukion opiskelijat. Lisäksi mukana haasteessa ovat Hepolan koulu ja Kemin seurakunta sekä Lastenkulttuurikeskus klo 10-12 avoimella Lasten omalla lumenveisto- ja maalauspisteellä. Täikönpuistossa taistellaan Yogigassen Lumisodassa Kemin mestaruudesta. Tulethan kannustamaan joukkueita!

Täiköntorin lavalla nähdään ja kuullaan mm. kirkkoherra Tuomas Tölli, huuliharpun suomenmestari Brother Andy, elektronisen musiikin tuottaja ja DJ Strand sekä kaupunginjohtaja Tero Nissinen. Katso LumiVisio-ohjelma täältä.

Lämmikettä ja bluesia löydät ravintola Poltteesta, jossa esiintyvät Lappian pop- ja jazz-konservatorion soul, funk & blues-yhtyeet: Chain of Fools, One More sekä The SoulBreakers. Ravintolaan on pääsy tapahtuman aikana kaiken ikäisille! Polteen edestä löydät myös makkaraständin, Kinopirtistä kuumat popparit, Ravintola Morista parhaat pihvit (opiskelijoille -15%) ja Kallen Grilliltä herkulliset burgerit (opiskelijoille -15%)! Bongaa myös Kemin seurakunnan Arvokärry ja tutustu Wauton eli Walkers-Auton nuorisotoimintaan.

Ilta jatkuu Pakkasukko goes Kulttuurikeskus musiikkitapahtumassa, kun Pakkasukko Blues ‘N Jazz tuo mukanaan jälleen tänävuonna Pohjois-Suomen korkeatasoisinta nuorten blues, funk, soul & country osaamista Kemiin! Kulttuurikeskuksessa kohtaavat ke 30.1. & to 31.1. klo 19-21 Lappian ja Oulun Pop- & Jazz- konservatorion yhtyeet.

Jos haluat, että lumenveiston kädentaidot, nuorten osaaminen, musiikin tekemisen riemu ja blues, funk, soul & country-musiikki nostavat sinut kaamosmasennuksesta, älä vain jätä tulematta!

Torilla tavataan! Tapahtumiin on vapaa pääsy!

Lue myös viikonlopun 1.-3.2. Pakkasukko Blues N’ Jazz:in huikeista artisteista ja ohjelmasta tästä ja varaa samalla lippusi tästä.

Posted in Yleinen and tagged , , , , , .