Kuka ansaitsisi mielestäsi Pro Kemi -tunnustuksen?

Kemin kaupunki palkitsee juhlavuotensa kunniaksi kemiläisiä tai kemiläissyntyisiä henkilöitä/yhdistyksiä/järjestöjä, jotka ovat toimineet ansiokkaasti Kemin ja kemiläisyyden hyväksi. Aikaisemmin tämän palkinnon ovat saaneet: Leea Tiihonen-Pellegrino, Antti Palo, Kemiläisten Praati, Maija Rask, Jari Vilén, Jouko ja Ulla Uusitalo, Esko Finström, Risto Mononen, Ossi ja Elsi Liiten.

Haemme henkilöä/yhdistystä/järjestöä, joka on toiminnallaan edistänyt Kemiä ja kemiläisyyttä ja toiminut aktiivisesti esimerkiksi järjestötoiminnassa. Ehdotettava henkilö ei voi enää olla mukana aktiivisesti päivän politiikassa.

Jätä ehdotuksesi perusteluineen 15.2.2019 mennessä tällä lomakkeella. Palkinnot luovutetaan saajille 4.3.2019 kaupunginvaltuuston juhlakokouksessa. Ehdotusten tehneiden kesken arvotaan pieniä yllätyspalkintoja.

Lisätietoja asiasta antaa tarvittaessa kansliajohtaja Jukka Vilén, puh. (016) 259 203, sähköposti: jukka.vilen(at)kemi.fi.

 

Posted in Yleinen.