Juhlavuoden opaskartta on ilmestynyt

Uusi, juhlavuoden 2019, opaskartta Kemistä on ilmestynyt! Karttaa saa ostaa Kemin kaupungin asiakaspisteestä, kaupungintalon 1. krs, hintaan 8 €.

1. puolella on kaupungin historiaa kunnioittava kartta keskustasta mittakaavaan 1:4000. Toisella puolella koko kaupungin kartta, osoitteineen ja tien nimistöineen, mittakaavaan 1:24 000. Kohdehakemistoon on koottu, katujen ja teitten lisäksi, paljon julkisia palvelupaikkoja ja lyhyt historia Kemin kaupungin perustamisesta, opaskartan historiasta ja myös vihreästä ja kestävästä Kemistä. Kansikuvassa komeilee Kemin kaupungin perustaja Aleksanteri II ja kaupungin ensimmäinen kaava vuodelta 1869.

Ja tietysti kartta on pakattu, vihreän Kemin hengessä, paperipussiin. Edellinen opaskartta on vuodelta 2013.

Jos paperikartta tuntuu turhalta, tutustu kaupungin sähköiseen karttapalveluun: http://kartta.kemi.fi/. Siellä voit itse valita, mitä tietoja kartalla tahdot näkyvän; on opaskartta, on virastokartta, on kaavoja, on uudet äänestysalueet, on koulurakennukset, ym, ym. Ja erikoisuutena ilmakuvat (ortokuvat) vuosilta 1961, 1989 ja tuoreimmat vuodelta 2015. Tarkkuus on sitä luokkaa, että muut karttapalvelut kalpenevat!

Posted in Yleinen and tagged , , .