Kotiäänestykseen on ilmoittauduttava ennen ennakkoäänestyksen alkua

Äänioikeutettu henkilö, jonka kyky liikkua tai toimia on siinä määrin rajoittunut, ettei hän pääse äänestys- eikä ennakkoäänestyspaikkaan ilman kohtuuttomia vaikeuksia, saa äänestää ennakolta kotonaan. Omaishoitaja voi tietyin edellytyksin äänestää kotiäänestyksen yhteydessä.

Europarlamenttivaaleissa kotiäänestykseen on ilmoittauduttava Kemin kaupungin keskusvaalilautakunnalle kirjallisesti tai puhelimitse numeroon 040 732 5978 viimeistään tiistaina 14.5.2019 ennen klo 16. Keskusvaalilautakunnan postiosoite on Valtakatu 26, 94100 Kemi ja sähköpostiosoite vaalit@kemi.fi.

Ilmoittautuminen kotiäänestykseen -lomake tässä linkissä. Lomakkeella myös tarkempia tietoja.

Alustavan aikataulun mukaan kotiäänestykset Kemissä toimitetaan 18.–19.5.2019. Ilmoittautuneille ilmoitetaan tarkka aika puhelimitse.

Lisätietoja Kemin keskusvaalitoimistolta, 040 732 5978

Posted in Vaalit, Yleinen and tagged , , .