“Varaudu Vanhuuteen” 10.10.2019 – ennakkotietoa Seniorimessuista

Perinteisiä Kemin ja Keminmaan Seniorimessuja vietetään jälleen tulevana syksynä 10.10.2019 klo 10.00 – 14.00 Kemin Kulttuurikeskuksessa. Tämän vuoden messujen teema on ”Varaudu Vanhuuteen”.

Seniorimessut ovat Kemin kaupungin ja Keminmaan kunnan sekä niiden vanhusneuvostojen ja seurakuntien vuosittainen tapahtuma. Messut toteutetaan yhteistyössä Lapin ammattikorkeakoulun ja Ammattiopisto Lappian kanssa. Messujen järjestämisestä vastaavat Lapin AMK:n geronomiopiskelijat osana opintojaan.

Näytteilleasettajia pyydetään ilmoittautumaan mukaan sähköpostitse: Seniorimessut2019@gmail.com
Ilmoittautumisajankohdat ovat 20.5. – 21.6.2019 ja 26.8. – 13.9.2019, jolloin ilmoittautumisia otetaan vastaan niin kauan kuin paikkoja riittää. Pöytäpaikan hinta on 10 € /pöytä, messuohjeistus ja maksuohjeet lähetetään osallistujille ilmoittautumisen yhteydessä.

Lisätietoja messujärjestelyistä saat projektista vastaavilta Lapin AMK:n geronomiopiskelijoilta: anne.polojarvi@edu.lapinamk.fi, riikka.hiltunen@edu.lapinamk.fi ja riikka.herranen@edu.lapinamk.fi (Huom. opiskelijat lomalla heinäkuun).

Sydämellisesti tervetuloa seniorimessuille !

 

Posted in Sosiaali- ja terveyspalvelut, Yleinen.