Kirjasto sulkee ovensa 19.7. ilmanvaihtopuhdistuksen vuoksi

Kemin kaupunginkirjasto suljetaan 19.7. alkaen kulttuurikeskuksessa tehtävän ilmanvaihtokanavien puhdistusoperaation vuoksi. Arvioitu sulkuaika on noin neljä viikkoa. Koska puhdistusoperaatio koskee koko kulttuurikeskusta, ei kirjaston kiinniolon kestolle ole mahdollista antaa tarkkaa aikataulua.

Kiinniolon aikana mitään kirjastoaineistoa ei voi lainata eikä palauttaa. Kemin kirjastosta lainattujen aineistojen palautuspäivät on ylitetty reilusti, joten asiakkaiden lainat eivät myöhästy kiinniolon vuoksi.

Asiakkaiden tekemät varaukset keskeytetään kiinniolon ajaksi. Uusia varauksia ei kiinniolon aikana voi Kemin kirjastoon tehdä.

Kemin kirjaston asiakkaat voivat käyttää muita Lapin kirjaston palvelupisteitä normaalisti. Asiakkailla on mahdollisuus vaihtaa verkkokirjastossa varauksien noutopaikaksi myös jokin lähialueen (Keminmaa, Simo, Tornio) kirjasto.

Kirjaston e-kirjat, muut e-aineistot sekä verkkokirjasto ovat normaalisti käytössä myös kiinniolon aikana osoitteessa lapinkirjasto.finna.fi.

Kemin kaupunginkirjaston lehtilukusali on suljettu 12.–18.8. välisen ajan, jolloin tilassa tehdään puhdistusoperaatio. Muuna aikana lehtilukusali on avoinna maanantaista perjantaihin kello 9–19 ja la–su kello 10–15. Lehtiä ei kuitenkaan voi lainata. Myös lehtilukusalin kiinniolon aikataulu on alustava, ja muutokset ovat mahdollisia.

Tiedotamme operaation etenemisestä ja kiinniolon tarkentuvista aikatauluista kirjaston kotisivuilla, verkkokirjastossa ja sosiaalisessa mediassa.

Lisätietoja:

Esko Nousiainen

vs. kirjastotoimenjohtaja

040 487 3162

esko.nousiainen@kemi.fi

Posted in Yleinen.