Meripuistoon ei rakenneta matkailualuetta

Puiston perusparannustyöt meneillään. Ravintola Puistopaviljongin taakse on tulossa parkkipaikka henkilökunnalle.

Meripuiston rakennustöistä on ollut liikkeellä väärää informaatiota, jonka mukaan puistoon olisi tulossa matkailualue ja peräti noin 30 sähköpaikkaa autoille ja asuntovaunuille. Matkailualueen perustaminen ja leiriytyminen ovat luvanvaraista toimintaa. Meripuistoon ei ole lupia haettu eikä myönnetty. Puistomaan ja Puistopaviljongin kiinteistöt omistaa Kemin kaupunki.

Puistossa tehdään perusparannustöitä, joihin sisältyy puistokäytävien ja istutusten uusimista sekä Puistopaviljongin henkilökunnan pysäköintialueen rakentaminen. Parkkipaikka on tarkoitettu vain henkilökunnalle. Tätä osoittavat asiaankuuluvat merkinnät ovat kesän mittaan alueelle tulossa.

Meripuiston perusparannuksen yleissuunnitelma on hyväksytty jo keväällä 2013 teknisessä lautakunnassa. Tämän vuoden töitä koskevan investointimäärärahan on osoittanut Kemin kaupunginvaltuusto joulukuussa 2018.

Lisätietoja:

Mika Grönvall, tekninen johtaja, 0400 895 322, mika.gronvall@kemi.fi

Paulus Rantajärvi, kaupungingeodeetti, 050 594 8440, paulus.rantajarvi@kemi.fi

Posted in Yleinen.