Lukukoira-aikoja varattavissa Varaamosta!

Lukukoiramainos

 

Lukukoirat palaavat kesälomiltaan 2.9.2019. Ne odottelevat jälleen lukevia lapsia Kemin kirjastossa maanantaisin ja torstaisin klo 17:30-18:30.

Lukukoiralle lukeminen on mukava tapa oppia lukemaan ja innostua lukemisesta. Lukutapahtuma on rauhallinen, mukana ovat ainoastaan lapsi, lemmikki ja lemmikin ohjaaja. Lapsi lukee lemmikille ääneen itse valitsemaansa kirjaa. Lukuhetken päätteeksi lapsi saa palkita lemmikin rapsutuksilla ja nameilla.

Lukulemmikkihetket järjestetään yhteistyössä Meri-Lapin Karva-Kavereiden kanssa. Lukuhetkiin osallistuvien koirien soveltuvuus on testattu ja ohjaajat ovat saaneet lukukoirakoulutuksen. Kirjastoon on varattu rauhallinen huone lukulemmikkihetkiä varten. Yhden lapsen lukuhetken pituus on 15 min. Jos haluat ajan useammalle lapselle samana päivänä, varaa jokaiselle oma 15 min aika.

Lukukoiralle varataan aika kirjaston sähköisestä ajanvarauskalenterista Varaamosta. Varauksen tekemiseen tarvitset oman kirjastokorttisi ja salasanasi. Lisätietoja puh. 040 142 9363.

Posted in Kirjasto, Yleinen and tagged , , , , .