Meri-Lappi lentoon tiedottaa: Cessna, ilmatyynyalus, muonitusta ja tarkennuksia

Pohjolan moottorilentäjien Cessna 172 OH-IRD on tapahtumassa mukana! Koneen kyytiin pääsee esittelylennolle hintaan 50 e/henkilö (käteismaksu).
Jos taas haluat kokeilla, olisiko lentäminen sinun juttusi, lennonopettajan kanssa pääsee erikseen sovittuna ajankohtana tutustumiskoululennolle (yhteys osoitteeseen info@moottorilentajat.com).

Ei ihan ilmailua mutta melkein on Seadventures Oy:n ohjelmanumero: ilmatyynyalus lentoasemalla!

Pitopalvelu Catjanne kauppaa kahvilassa suolaista ja makeaa sekä ulkona lohisoppaa ja vohveleita. Lohisoppatykin viereen asettuu Veitsiluodon Kisaveikkojen makkaranmyyntipiste. Myyntiin tulee myös makeisia ja jäätelöä.

Käteistä kannattaa varata ruokaostoihin. Kahvilassa onnistuu korttimaksaminen.

Mansikkaa Itäkoskelta! -marjamyyjä saapuu tapahtumaan (korttimaksu käy). Jos ei joku tiedä, mansikanviljelijän kotipaikka Itäkoski on kylä Keminmaassa.

Aiemmista tiedoista poiketen Motelli Käpylä ei myy herkkuja vaan tulee esittelemään palveluitaan.

Järjestäjät muistuttavat, ettei aikataulu ole minuutintarkka.

Kentän tapahtuma-alueille pääsee aamulla vasta, kun saapuva kone on pysähtynyt. Näiltä alueilta on myös yleisön poistuttava koneen lähdön ajaksi noin kello 13 alkaen.

Tästä syystä päälavan ohjelma päättyy kello 13.

Aiemmista tiedoista poiketen lentokonehallia ei oteta lainkaan käyttöön vaan sinne suunnitellut aktiviteetit (Duudson-puisto, liikennepuiston polkuautot) siirretään kentän pohjoispäähän, jonne toiminnot muutenkin keskittyvät.

Meri-Lappi lentoon -tapahtuma juhlistaa 80 vuotta täyttävää Kemi-Tornion lentoasemaa sekä 150-vuotiasta Kemin kaupunkia. Tapahtuma alkaa sunnuntaina 11.8. kello 9.30 lennon saapumisella ja päättyy kello 13.30 lennon lähtemiseen.

Tapahtuman järjestävät Finavia, Meri-Lapin kehittämiskeskus sekä Kemin kaupunki.

Aikataulusta, ohjelmasta ja osallistujista on julkaistu viimeksi tiedote 6.8. Tapahtuman facebook-sivua (https://www.facebook.com/events/403224040476710/) kannattaa seurata. Sinne päivitetään tilannetietoja.

HUOM! Tapahtuman facebook-sivulla on julkaistu tapahtuma-alueen kartta!

 

Posted in Yleinen.