Tervetuloa kysymään Metsä Fibren biotuotetehtaan ympäristövaikutuksista, yleisötilaisuus tiistaina 1.10.

Metsä Fibren Kemin biotuotetehtaan yva-yleisötilaisuus järjestetään tiistaina 1.10. kello 17.30–20.00 Kemin kulttuurikeskuksen isossa auditoriossa, Marina Takalon katu 3.

Tilaisuudessa käsitellään Metsä Fibren Kemin biotuotetehtaan ympäristövaikutusten arviointi (yva) ja sen tulokset.

Tilaisuuden avaa ja yva-menettelystä kertoo ylitarkastaja Matti Prakkula Lapin ely-keskuksesta. Biotuotetehtaan hankesuunnittelun ajankohtaiset asiat kertoo projektinjohtaja Jari-Pekka Johansson Metsä Fibreltä. Ympäristövaikutusten arvioinnista ja sen tuloksista kertoo yva- ja ympäristölupavastaava Kaisu Annala Metsä Fibreltä yhdessä konsultti Sweco Industry Oy:n kanssa.

Tilaisuudessa on varattu hyvin aikaa keskustelulle ja kysymyksille.

Tilaisuus välitetään suorana lähetyksenä Metsä Fibren verkkosivuille www.metsafibre.fi ja YouTubeen Metsä Groupin kanavalle: www.youtube.com/user/metsagroup, joten tilaisuutta voi seurata myös etänä. Suoran lähetyksen kautta ei ole mahdollista esittää kysymyksiä, joten ne voi lähettää etukäteen osoitteeseen: biotuotetehdas@metsagroup.com ja vastaamme niihin tilaisuudessa.

Linkki tiedotteeseen: https://www.metsafibre.com/fi/media/tiedotteet/Pages/Tiedote.aspx?EncryptedId=96443E1E6252B5B9&Title=MetsaFibretoimittiKeminbiotuotetehtaanYVA-selostuksenLapinELY-keskukselle15.9.2019.

Lisätiedot:

Anna-Liisa Pennanen, viestintäpäällikkö, Metsä Fibre, 050 574 8071, anna-liisa.pennanen@metsagroup.com

Posted in Yleinen.