Uimahallin kattoremontti alkoi

Uimahallin vanhanosan kattorakenteen korjaustyöt ovat alkaneet valmistelevilla töillä 7.10.2019. Alkuvaiheessa on  suojattu kuntoaltaan kaakelipinnat ja aloitettu rakennustelineiden pystystys hallissa ja ulkona.  Korjaus etenee kuntoallashallin  syvästäpäästä  kohti aulatiloja, jotka on jo korjattu ja käytötössä.

Korjauksen arvioitu kesto on kolme kuukautta, jonka aikana halli palvelee muiden altaiden osalta normaalisti. Opetusallas tullaan sulkemaan yläpuolisten rakenteiden korjauksen ja suojaseinän poistamisen ajaksi korjaustöiden loppuvaiheessa. Korjauksen jälkeen tarvitaan vielä noin kahden viikon mittainen käyttöönottovaihe, jolloin allastilat ovat kokonaan suljettuina.

Korjaustyöt suorittaa rakennusliike IP Heikkilä Oy.

 

Posted in Uimahalli and tagged , , .