Kemin uimahalli kuntoallas

Kemin uimahallin kuntoaltaan käyttöönotto viivästyy

Kemin uimahallin kuntoallasta ei voida ottaa suunnitellusti käyttöön maanantaina 20.1.2020. Kuntoaltaan täyttäminen vedellä saatiin valmiiksi viime perjantaina ja viikonlopun jälkeen on havaittu kahteen allasikkunaan syntyneen halkeamia, joiden korjaamiseksi altaan vedenpintaa täytyy laskea ikkunatason alapuolelle.

Kuntoallas on ollut ilman vettä kattorakenteiden ongelmien johdosta vuoden verran ja tänä aikana altaan betonirakenne on kuivunut. Täyttämisen jälkeen on rakenteet kastuneet ja sen aiheuttamasta elämisestä johtuen kaksi allasikkunaa rikkoutunut.

Kuntoaltaan tyhjennys on käynnistetty keskiviikkona, kun vaihtoehtoisista korjausmenetelmistä ei löydetty ratkaisua. Korjaus aloitetaan torstaiaamuna 16.1. ja rikkoontuneiden allasikkunoiden lasit tullaan vaihtamaan uusiin. Kuntoaltaan käyttöönoton uusi ajankohta voidaan arvioida tarkemmin loppuviikon aikana. Käyttöönotto tulee kuitenkin siirtymään vähintään kahdella viikolla.

Uimahallin muut tilat tullaan ottamaan käyttöön ilman kuntoallasta maanantaina 20.1.2020 kello 7.00 alkaen.

Uimahalli tiedottaa suoraan käyttäjäryhmiä ja seuroja muuttuneesta tilanteesta.

Posted in Uimahalli and tagged .