Sahansaarenkadun ympäristöä koskevien kaavojen kuulemistilaisuus 20.1.2020 klo 17:00

Kuulemistilaisuudessa käsitellään Kemijokisuun ja Karihaaran yleiskaavan ja pohjoisten alueiden yleiskaavan muutosta sekä asemakaavan muutosta Sahansaarenkadun ympäristössä Marttalan, Karihaaran, Torvisen, Vainion, Ristikankaan ja Koivuharjun kaupunginosissa.

Kuulemistilaisuus pidetään maanantaina 20.1.2020 klo 17:00 alkaen kulttuurikeskuksen isossa auditoriossa (Marina Takalon katu 3). Tilaisuudessa esitellään yleis- ja asemakaavaehdotukset. Paikallaolijoilla on mahdollisuus keskustella kaavaehdotuksissa esitetyistä ratkaisuista sekä hankkeen etenemisestä.

Asiakirjat ovat nähtävänä kaupungintalon 4. kerroksen ilmoitustaululla, kirjaston lehtilukusalissa sekä tästä linkistä. Mahdolliset muistutukset yllä mainituista kaavaehdotuksista on toimitettava kirjallisesti nähtävänä oloaikana yleiskaavan osalta kaupunginhallitukselle osoitteeseen Valtakatu 26, 94100 Kemi tai sähköisesti osoitteeseen kirjaamo@kemi.fi ja asemakaavan osalta tekniselle lautakunnalle osoitteeseen Valtakatu 26, 94100 Kemi tai sähköisesti osoitteeseen tekpa@kemi.fi tai tällä lomakkeella.

Tervetuloa!

KEMIN KAUPUNKI
Tekninen toimiala Kaavoitus, maankäyttö ja suunnittelu

Posted in Yleinen.