Venesatamat

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kemissä on kuusi pienvenesatamaa, joissa on vuokrattavana yhteensä 728 venepaikkaa. Mansikkanokan ja Hahtisaaren venesatamat sijaitsevat keskustassa, samoin kuin isommille veneille tarkoitettu Sisäsatama. Kuivanuoron venesatama sijaitsee kaupungin pohjoispuolella ja Paavonkarin venesatama kaupungin eteläpuolella. Keskustassa sijaitseva Ulen'n venesatama on tarkoitettu ensisijaisesti purjeveneiden ja moottoripurjehtijoiden käyttöön ja moottoriveneiden sijoittamisesta sinne päättää yhdyskuntatekniikan päällikkö Mika Grönvall.

Vierasvenepaikat sijaitsevat Ulen'n venesatamassa. Niiden vuokrauksesta vastaavat Kemin Purjehdusseura ry sekä Kemin Työväen Pursiseura ry.

Edellisenä kesänä venepaikan vuokranneille lähetetään maaliskuun aikana lasku, jolla he voivat vuokrata saman paikan tulevalle veneilykaudelle. Vapaaksi jäävien venepaikkojen vuokraus sekä paikkojen vaihtaminen aloitetaan maanantaina 6.5.2019 kello 8.30 kaupungintalon 1. kerroksen asiakaspalvelupisteessä. Vaihdon yhteydessä mahdollinen lisävuokra peritään käteismaksuna käynnin yhteydessä ja vastaavasti vaihdettaessa halvempaan venepaikkaan palautetaan erotus vuokraajan pankkitilille.

Teknisen toimialan yhdyskuntatekniikka ylläpitää pienvenesatamien venesatamapalveluita.

Kemin kaupungintalo on suljettuna 8.-28.7.2019, joten huolehdithan venepaikan vuokrauksen ja laituriportin avaimen noutamisen asiakaspalvelupisteestä viimeistään perjantaina 5.7.2019.

Vapaita venepaikkoja voi selailla Timmi-ohjelmiston kautta. Tulevaisuudessa venepaikkojen varausten tekeminen ja maksaminen mahdollistuu verkkomaksuna.

 

Venesatamakartat:

Hahtisaaren venesatama, laiturikartta

Kuivanuoron venesatama, laiturikartta

Mansikkanokan venesatama, laiturikartta

Paavonkarin venesatama, laiturikartta

Sisäsatama, laiturikartta

Ulen'n venesatama, laiturikartta

Venesatamapalvelut

Venepaikkojen vuokrausehdot

Laituriportin avain

Venepaikkojen vuokrat

Venepaikan vaihtaminen

Asiakaspalvelu

Tietosuoja