Rovanrinne

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Koti keskellä elämää

Monelle meistä asumisen unelma on oma koti turvallisella asuinalueella palveluiden läheisyydessä. RovanRinteessä miltei heti oven takana sinua palvelevat lähikauppa, päiväkoti, koulu ja monipuoliset liikunta-alueet. Jokaisella on kodistaan omat yksilölliset unelmansa. Asumiseen liittyvät haaveet toteutuvat Kemin RovanRinteessä.
Täältä löydät kaiken, mitä tarvitset sujuvaan, turvalliseen ja helppoon arkeen. Kemin keskustassa parin kilometrin päässä tai lähimmässä kaupassa koulun ja päiväkodin vieressä hoidat ostokset sekä muut arkipäivän asiat kätevästi. Koti hyvien kulkuyhteyksien äärellä mahdollistaa vaivattoman liikkumisen ja asioinnin.

Onnellista asumista

RovanRinteen rauhallisuus on taattu isoilla tonteilla, joiden läheisyyteen on varattu oma alueensa lasten leikeille. Kaikki tontit ovat vehreitä ja useimmat niistä rajoittuvat puistoalueeseen. Voit toteuttaa unelmiesi talon modernilla tai perinteisellä rakentamistavalla RovanRinteen loiville,
aurinkoisille tonteille.
RovanRinne on sujuvaa arkea, leppoisaa vapaa-aikaa ja koti keskellä elämää. Tänne rakennat perheellesi juuri sellaista elämän laatua ja asumismukavuutta, josta olet aina haaveillutkin. Rikas ja monipuolinen luonto ottaa alueen syleilyynsä ja antaa sille juuret. Unelmat voivat toteutua. Onhan ne tehty asuttaviksi.

RovanRinnerovanrinne

- 90 rakennustonttia
(1. vaihe 30 -tonttia)
- Väljät tontit (1100-1700 m²)
- Myös rinnetontteja
- Maaperä hyvä rakentamiselle
- Tontit rajautuvat viheralueeseen
- Monipuolista rakentamista modernista perinteiseen
- Palvelut ja harrastusmahdollisuudet lähellä
- Vieressä valaistu kuntoreitti ja -latu, golfkenttä, jäähalli, palloiluhalli sekä uimaranta
- Hyvät marjastus- ja sienestysmahdollisuudeet
- Hyvät kulkuyhteydet
- Lähellä Kemin keskustaa