Kuvagalleria

Kemin kaupunki

Kemin kaupungin kuvagalleria on osa kaupungin viestintää ja markkinointia.

Kemi on vireä, vihreä, viisas ja viettelevä kaupunki. Pohjoinen luonto, meri, rannat ja saaret, maailmankuulut nähtävyydet kuten talvinen Lumilinna ja jäänmurtaja Sampo tarjoavat ainutlaatuisia elämyksiä matkailijoille. Asukkailleen Kemi tarjoaa kiireetöntä, vaivatonta ja turvallista arkea perheen ja ystävien parissa, viihtyisässä ympäristössä luonnon keskellä, hyvien palveluiden ja kulkuyhteyksien lähellä. Todellista Easy Livingiä

Kemin kaupunkikuva luodaan ennen muuta teoilla, mutta myös niitä tukevilla viesteillä ja kuvilla. Parasta markkinointia ovat hyvin toimivat palvelut, avoin viestintä ja vuorovaikutus sekä viihtyisä ympäristö. Kuvagallerian tehtävänä on välittää Kemistä näitä viestejä.

Kuvien käyttöohjeet

– Kuvien käyttöoikeudet omistaa Kemin kaupunki.
– Kuvagalleria on korvauksetta kaikkien käytettävissä. Lähde “Kemin kaupungin kuvagalleria” on
kuitenkin mainittava.
– Kuvien hankinnasta ja ylläpidosta huolehtii kaupunginkanslia yhdessä tietohallintokeskuksen ja hallintokuntien kanssa
– Kaupunkiorganisaation ulkopuoliset tahot eivät saa käyttää kuvapankin kuvia, logoja tai vaakunaa kaupalliseen tarkoitukseen tai jonkin tuotteen tai aatteen markkinointiin.

– Lisätietoja: kuvapankki@kemi.fi

Kemin vaakunan ja logojen käyttö

Yritysten, järjestöjen, tms tarpeesta käyttää Kemin vaakunaa tai logoa erilaisissa julisteissa, mainoksissa, ilmoituksissa, asiakirjoissa yms on sovittava Kemin kaupungin kanssa.