Onnellista arkea

Onnellista arkea

uimahalli-banner

Millaista Kemissä on asua? Kemi tarjoaa kiireetöntä, vaivatonta ja turvallista arkea perheen ja ystävien parissa viihtyisässä ympäristössä luonnon keskellä, hyvien palveluiden ja kulkuyhteyksien lähellä.

Kemissä löydät monista laadukkaista vaihtoehdoista itsellesi ja perheellesi oikean kodin. Täällä kaikki on sopivan lähellä ja hyvien kulkuyhteyksien päässä, mutta tarpeeksi kaukana löytääksesi rauhan ja kiireettömyyden. Erityisesti lapsiperheet arvostavat arjen helppoutta.

Tiiviin kaupunkirakenteen ansiosta välimatkat kaupungin sisällä ovat lyhyet ja monipuoliset palvelut ovat helposti käytössäsi. Asuntotarjonnasta löytyy vaihtoehtoja keskustan merellisestä asumisesta luontoa ja liikuntaelämyksiä lähellä oleviin omakotitaloihin. Kemiläisenä asut Meri-Lapin parhaassa paikassa.

Yötön yö, revontulet, ruska ja oikea talvi

Kemissä elämää värittävät neljä vuodenaikaa: yöttömän yön aurinko, revontulet, ruska sekä aito, valkoinen talvi. Kaupunkikuvaa koristavat runsaat vehreät puistot ja puistokadut sekä merellinen rantabulevardi. Palkittu purjehduskeskus ja wanha satama ovat kaupunkilaisten olohuone kesällä ja upean saariston löydät aivan kaupungin edustalta.

Kemissä voit kokea oikean talven, laaja latuverkko houkuttaa hiihtämään ja pulkkamäessä voit kokea vauhdin hurmaa. Talvella kaupunki täyttyy upeaa Lumilinnaa ja jäänmurtaja Sampoa ihailevista sekä Lapin lumoa kokemaan tulevista turisteista.