Täytä tapahtumaasi liittyvät kentät huolella ja paina lopuksi Lisää tapahtuma -painiketta, jolloin se välittyy Kemin kaupugin asiakaspalvelun tallennettavaksi. Tapahtuman peruuntuessa ota hyvissä ajoin yhteys asiakaspalveluun: asiakaspalvelu@kemi.fi tai p. 040 680 3120.

Kemi 150
Vuosi 2019 on Kemin kaupungin juhlavuosi. Kaikille avoimien, ilmaisten tapahtumien yhteydessä valitse kategoriaksi Kemi 150 vuotta, jolloin tapahtuma tulee näkymään myös kaupungin Kemi 150 -sivulla. Voit valita useita kategorioita.

Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Avaralla paikalla – Gospelmuusikko Pekka Simojoki Kemin kirkossa

7.9.2017 klo 18:30 - 19:30

10€

Pekka Simojoki Kemin kirkossa

 

Muusikko ja säveltäjä Pekka Simojoki konsertoi Kemin kirkossa torstaina 7.9. klo 18.30.

 

PEKKA SIMOJOKI on yksi tämän hetken tuotteliaimpia ja tunnetuimpia suomalaisia gospelmuusikoita ja hengellisten laulujen tekijöitä, joka on ollut tien päällä vuodesta 1979. Hän on kirjoittanut lukuisia rakastettuja lauluja, messuja ja musikaaleja. Yhteensä Simojoen lauluja on kertynyt yli 700.

 

Erityisesti yhteistyö runoilija ANNA-MARI KASKISEN kanssa on tullut tunnetuksi. Myös virsikirjasta löytyy heidän laulujaan. Heidän tunnetuimpia yhteisiä teoksiaan ovat Afrikkalainen gospelmessu, Liekit-musikaali, Meidän Messu, Hiljaisuuden messu, Partiomessu sekä koululaisten Jumis-laulut. Pekka Simojoki on tehnyt yhteistyötä myös muiden runoilijoiden kanssa ja kirjoittaa itsekin tekstejä.

 

Pekka Simojoen perustamia musiikkiryhmiä ovat Alabasteri, Afrikkalaista Messua toteuttanut Ruacana Band, Jakaranda -kuoro sekä tänä vuonna 30 vuotta täyttävä gospel-rock- yhtye Exit. Tällä hetkellä hän johtaa myös Riihimäkeläistä EtCetera -kuoroa. Hän on eri kokoonpanojen kanssa tehnyt yli 80 konserttivierailua maamme rajojen ulkopuolelle kaikissa maanosissa.

 

Pekka Simojoki on julkaissut eri kokoonpanojen kanssa noin 70 äänitettä, jotka sisältävät gospelmusiikkia laidasta laitaan, lastenlauluista rockmusiikkiin. Hän on saanut useita kultalevyjä sekä myös yhden platinalevyn sekä useita tunnustuksia ja palkintoja. Pekka Simojoen Hiljaisuuden lauluja -kokoelma on julkaistu myös 10 eri kielellä, mm. venäjäksi ja arabiaksi.

Tuorein julkaisu on suositun Ylistys-CD:n pohjalta koottu englanninkielinen Nordic Praise -CD, joka sai vuoden vaihteessa kultalevyn. Siitä on ilmestynyt myös eestin- ja arabiankieliset versiot. Häneltä on julkaistu myös pari kirjaa sekä useita nuottikirjoja, joista uusin on Exit-nuottikirja. Simojoen tuoreimmat julkaisut ovat soololevy ‘Avara’ sekä lastenlevyt ‘Solinaa’ sekä ‘Parasta laatua’.

 

Pekka Simojoki esiintyy myös trubaduurina vieraillen ahkerasti seurakunnissa, kouluissa, leireillä ja tapahtumissa. Erityisesti hänen ideoimansa Majatalo -illat ovat saaneet suuren suosion seurakunnissa ympäri maan. Hän on ollut myös useita kertoja Kirkolliskokousedustajana.

 

Avaralla paikalla –konsertti torstaina 7.9. klo 18.30 Kemin kirkossa, Pekka Simojoki. Ohjelma 10 €.

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
7.9.2017
Aika:
18:30 - 19:30
Hinta:
10€
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:

Tapahtumapaikka

Kemin kirkko
Kirkkopuistokatu 9
Kemi, 94100

Järjestäjä

Kemin seurakunta
Puhelin:
0400896107
Sähköposti:
aki.tyni@evl.fi
Kotisivu:
www.keminseurakunta.fi

Oletko järjestämässä tapahtumaa Kemissä? Ilmoita se kalenteriimme tällä lomakkeella!