Oletko järjestämässä tapahtumaa Kemissä? Ilmoita se kalenteriimme tällä lomakkeella! Täytä tapahtumaasi liittyvät kentät ja paina lopuksi Lisää tapahtuma -painiketta, jolloin se välittyy asiakaspalvelun tallennettavaksi. Tapahtuman peruuntuessa ota yhteys asiakaspalveluun: asiakaspalvelu@kemi.fi tai p. 040 680 3120.

Kemi 150
Vuosi 2019 on Kemin kaupungin juhlavuosi. Kaikille avoimien, ilmaisten tapahtumien yhteydessä valitse kategoriaksi Kemi 150 vuotta, jolloin tapahtuma tulee näkymään myös kaupungin Kemi 150 -sivulla. Voit valita useita kategorioita.

Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Bootcamp Kemi

maaliskuu 14 klo 10:30 - 11:30

|Toistuva Tapahtuma (Katso kaikki)

One event on 20.3.2019 at 10:30am

One event on 28.3.2019 at 10:30am

Bootcamp Kemi saa jatkoa. Bootcampissa tehdään monipuolisia ulkotreenejä Takajärven maastossa, kehonpainoa, lunta ja pienvälineitä hyödyntäen. Treeneissä voit haastaa itseäsi juuri sen verran kuin itse haluat. Eli sinä päätät onko treenisi kuinka raskas. Jokainen saa tehdä treenit oman kuntotason mukaan, muiden tekemisestä ei tarvitse välittää. Sinä teet sen mitä itse pystyt, haluat ja jaksat!

Sitovat ilmoittautumiset viimeistään 5h ennen treenien alkua yksityisviestillä tai osoitteeseen ptvoimasydan@gmail.com. Vähintään 4 osallistujaa, jotta treenit toteutetaan. Kokoontuminen Takajärven pururadan parkkipaikalla (Oklaholmankatu 28).

Mukaan tarvitset sään mukaisen varustuksen ja juomapullon. Hinta 6€/kerta (maksuvälineenä käy käteinen, kortti, smartum- ja tykysetelit sekä epassi.

Oletko järjestämässä tapahtumaa Kemissä? Ilmoita se kalenteriimme tällä lomakkeella!