Oletko järjestämässä tapahtumaa Kemissä? Ilmoita se kalenteriimme tällä lomakkeella! Täytä tapahtumaasi liittyvät kentät ja paina lopuksi Lisää tapahtuma -painiketta, jolloin se välittyy asiakaspalvelun tallennettavaksi. Tapahtuman peruuntuessa ota yhteys asiakaspalveluun: asiakaspalvelu@kemi.fi tai p. 040 680 3120.

Kemi 150
Vuosi 2019 on Kemin kaupungin juhlavuosi. Kaikille avoimien, ilmaisten tapahtumien yhteydessä valitse kategoriaksi Kemi 150 vuotta, jolloin tapahtuma tulee näkymään myös kaupungin Kemi 150 -sivulla. Voit valita useita kategorioita.

Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Eurooppalainen äitienpäivä

toukokuu 12 klo 13:00 - 15:00

Vapaa

Vasemmistoliiton eurovaaliehdokkaiden kärkinimiin lukeutuvat toimittaja Silvia Modig, kansanedustaja Hanna Sarkkinen, vapaa kirjoittaja Tuomas Nevanlinna ja hanketyöntekijä Sari Moisanen esittäytyvät kemiläisille sunnuntaina 12.5. klo 13 alkaen Kemin Sauvosalissa pidettävän Eurooppalainen äitienpäivä -tapahtuman yhteydessä järjestettävässä vaalipaneelissa.

Rennon tapahtuman ohjelma sisältää myös musiikkia, jota esittää duo Iitu & Mika. Tilaisuudessa on tarjolla pientä suolaista purtavaa sekä kahvi/tee- ja kakkutarjoilu ja ohjelmaa kaikenlaisille perheille. Esimerkiksi lasten piirustus- ja askartelunurkkauksessa voi tehdä ohjatusti äitienpäiväkortin omalle äidille, isoäidille tai palvelukodin tuntemattomalle mummolle. Lapsille on myös ilmapalloja.

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
toukokuu 12
Aika:
13:00 - 15:00
Hinta:
Vapaa
Tapahtumaluokat:
, , , , ,
Tapahtuma tagia:
,
Kotisivu:
https://www.facebook.com/events/2426719330935895/

Tapahtumapaikka

Sauvo-talo

Järjestäjä

Kemin Vasemmistoliitto
Puhelin:
040- 5565 326
Sähköposti:
keminvasemmistoliitto@gmail.com
Kotisivu:
http://kemi.vas.fi/

Oletko järjestämässä tapahtumaa Kemissä? Ilmoita se kalenteriimme tällä lomakkeella!